Man-tors: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:00

8000 Århus +

Serviceområde

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Blikkenslager

Om blikarbejde, facade- og tagkonstruktioner samt VVS-faget omfang

Få dit uforpligtende VVS-tilbud...

VVS-service leveres i samarbejde med
Bach VVS ApS

Blikkenslager eller VVS’er?

Blikkenslagerfaget er et stolt og traditionsrigt håndværk, der går langt tilbage i tiden. Det udspringer oprindeligt af smedefaget, hvor opgaver involverende tagrender, facadebeklædning og nedløbsrør blev håndteret af, det vi i dag kalder, en blikkenslager.

Men hvad er så forskellen på en blikkenslager og en VVS’er? Groft sagt kan man sige, at blikkenslageren primært beskæftiger sig med opgaver uden på huset, mens VVS’eren udfører opgaverne inde i huset.

Står du og skal have nyt tag, installeret eller repareret tagrender og nedløbsrør, lavet facadearbejde i zink eller kobber, have inddækket skorstene, kviste, altaner, skotrender og karnapper, eller måske have installeret nye tage og facader i skifer – ja, så er det en blikkenslager, du skal have fat i!

VVS Århus - Håndværker VVS'er Autoriseret

Med blikarbejde slipper du for vedligeholdelse

Vi hos VVS Århus sætter en stor ære i at mestre det ædle håndværk til perfektion. Vores samarbejdspartnere og håndværkere, der håndterer blikarbejde, er uddannede blikkenslagere, og har stor erfaring inden for feltet. Vi har gennem årene oplevet, at mange viger til blikløsninger, da det har nogle klare fordele. En af de største kundefavoritter er, at der ingen vedligeholdelse er påkrævet. Når først materialet er bøjet på plads og naglet godt fast, bliver det der – og det bliver kun smukkere med tiden. Blik er særdeles holdbart, og det kan fremhæve de designmæssige kvaliteter og detaljer i bygningens udtryk og arkitektur. Vores løsninger kan installeres i bl.a. zink og kobber, alt efter præference.

Så ønsker du også en langtidsholdbar blikløsning, der ikke går på kompromis med det æstetiske udtryk? Kontakt VVS Århus i dag på telefon (+45) 70 44 46 74 eller vores mailadresse: kontakt@vvsaarhus.dk  så finder vi den bedste løsning til dig!

VVS Århus tilbyder sikker håndværkerservice - hver gang

Når du står og skal have lavet nyt, renoveret eller repareret VVS i hjemmet, er det vigtigt at kende til forskellene på diverse håndværkerfag og -felter. Således snakker vi samme sprog. VVS’er og blikkenslager er to af de fagtyper, der oftest bliver blandet sammen eller forvekslet med hinanden. Selvom nogle måske har erfaring inden for begge fag, er det dog vigtigt at tage sine forbehold. Ukvalificeret håndværk kan resultere i ukvalificerede løsninger, der med tiden bliver dyre at vedligeholde eller udskifte, og i værste fald resulterer i skader, der kan forværre og endda være sundhedstruende. Hos VVS Århus går vi derfor meget op i, at sende de rette fagfolk ud til de rette fagopgaver. Derfor er det vigtigt, at vi får en snak om dine ønsker og behov.

Omhandler det vand, varme, afløb og/eller ventilation, er det en VVS’er eller VVS-installatør, der skal til. VVS står nemlig for Varme, Ventilation og Sanitetsteknik. Netop inden for disse arbejdsopgaver er det ekstremt vigtigt, at det er den rette fagmand, der håndterer opgaven. Det er i dag et lovkrav, at alle nye VVS-installationer samt reparationer skal udføres af en autoriseret VVS-installatør – i nogle tilfælde med specifik specialisering. Dette er først og fremmest grundet sikkerheden og de forsikringsmæssige årsager, men også for at undgå fejl og den dårlige, og dermed dyrere, løsning.

Endvidere er en sagkyndig VVS’er eller VVS-installatør i stand til at rådgive om energioptimering, hvilket du kan læse mere om under Energioptimering. Har du sprøgsmål? Kontakt VVS Århus i dag og få et uforpligtende tilbud på din blik- eller VVS-opgave.

Man-tors: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:00

8000 Århus +

Serviceområde

Få dit uforpligtende VVS-tilbud...