Man-tors: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:00

8000 Århus +

Serviceområde

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Entreprenør

Om VVS-entreprise i forbindelse med renovering, istandsættelse, tilbygning og nybyggeri

Få dit uforpligtende VVS-tilbud...

VVS-service leveres i samarbejde med
Bach VVS ApS

VVS Århus - en professionel VVS-entreprenør

Er du i gang med et større byggeprojekt som eksempelvis en renovering, istandsættelse, tilbygning eller nybyggeri? Så kan du få brug for en professionel VVS-entreprenør til at udføre VVS-tekniske opgaver inden for både vand, varme, el og ventilation. Vores fagfolk, håndværkere og samarbejdspartnere er autoriserede inden for de gældende områder og med deres erfaring får du servicering, levering og installation der er kvalitetssikker. VVS Århus tilbyder både offentlige, erhvervs og private kunder tidsvarende løsninger.

Når du går i gang med et større byggeprojekt, bør du få rådgivning fra fagkyndige håndværkere der har arbejdet med pågældende opgaver før og som er specialiserede inden for bland andet VVS. Vi kommer med løsningsforslag til lige præcis dit projekt – ganske uforpligtende og med øje for et godt samarbejde med dig som kunde og forbruger.

Hvis opgaverne i dit projekt er for omfattende, tilbyder vi vores ekspertise og entreprise, hvor VVS Århus overtager ansvaret og følger opgaverne til dørs. Som VVS-entreprenør arbejder vi med opgaver inden for blikkenslager, energioptimering, fjernvarme, sanitetsteknik samt vand- og varmeteknik. Vi leverer topprofessionel service og kvalitetsbevidste løsninger der gavner vores lokale kunder i 8000 Aarhus og omegn.

VVS Århus - Håndværker VVS'er Autoriseret

Hjælp til byggeprojekter – renovering, istandsættelse, tilbygning og nybyggeri

VVS Århus klarer alt i VVS-teknik – ganske simpelt. Hvad end du skal have renoveret eller nyt køkken eller badeværelse tilbyder vi service og installation af alt lige fra køkkeninstallation, afløb- og toiletinstallation, og montering af vaskemaskine. Vi tilbyder et kvalitetssikkert og autoriseret varme-, vand og ventilationsteknisk arbejde, hvor du som kunde og forbruger kan føle dig tryg.

Et af vores fokuspunkter er at yde en god service, hvilket vi kun er i stand til ved at følge med udviklingen i VVS-branchen. Der er kommet en efterspørgsel på bedre, effektiviserede energiløsninger i forbindelse med nutidens forbrugs- og klimaudfordringer. Derfor har vi ekstra fokus på varmeinstallationer. Her iblandt fjern- og gulvvarme.

Foruden VVS-teknik klarer vi også blikarbejde. Her er der tale om opgaver såsom installation eller reparation af tagrender og nedløbsrør, facadearbejde, montering af altaner og karnapper. Hos VVS Århus har vi kompetente og erfarne samarbejdspartnere der står for blikarbejdet og leverer holdbare løsninger der passer til boligens design og arkitektur.

Vi er din lokale VVS-entreprenør

Hos VVS Århus får du fagentreprise til en ordentlig pris, hvor vores lokale fagfolk og håndværkere er kendt i dit område. Vi anbefaler, at du som opstart rækker ud efter en samtale med os for at få god rådgivning. Hos os får du en god snak om ønsker og behov, hvorefter de rette fagfolk sættes på sagen.

Alle vores fagfolk, håndværkere og samarbejdspartnere har de nødvendige autoriseringer som gør os i stand til at kunne levere kvalificerede blik- og VVS-løsninger. Med os på sidelinjen som fagentreprise undgår du fejl og dårlige og dyre løsninger, men er sikret et ordentligt stykke håndværk. Lad os stå for installation af al blik og VVS i dit byggeprojekt, så har du alt samlet ét sted og får et større overblik.

Kontakt os i dag og modtag et VVS- og/eller blikkenslager-tilbud og et uforpligtende løsningsforslag fra vores fagkyndige VVS’ere og blikkenslagere.

Man-tors: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:00

8000 Århus +

Serviceområde

Få dit uforpligtende VVS-tilbud...