Om os

VVS-service leveres i samarbejde med

Brøndum A/S

Hvem er vi?

VVS Århus er lokalområdets fagprofessionelle serviceudbyder.
I tæt samarbejde med Brøndum A/S forsynes lokale beboere i og udenfor byen med kompetent service og ekspertise – simpelt, sikkert og effektivt. Det er vores fælles gøremål, at yde og levere servicemindede og kvalitetsbevidste løsninger, der er til gensidig gavn for både lokalsamfundet og vores samarbejde.
Har du bestemte forespørgsler, ønsker eller input ift. din specifikke opgave, kan vi besvare spørgsmål både telefonisk og skriftligt. Bemærk venligst vores kontakt- og serviceinfo samt åbningstider eller henvend dig via e-mail eller kontaktformularen her på siden. Mange tak.

Hent dit VVS-tilbud i dag!
Det er helt uforpligtende...

Tænker du på en bestemt service? Lad os vide hvad vi kan gøre for dig, så dit ønske kan udleves. Tryk på knappen herunder for at vælge din foretrukne kontaktflade.

Brøndum A/S

0
mio. DKK omsætning
0
medarbejdere
0
lokale afdelinger

Vi er helhedsspecialister, der tænker stort, handler hurtigt og leverer i høj kvalitet.
Årelang erfaring og utallige projekter har formet vores virksomhed til det, den er i dag.

Brøndum designer, installerer, implementerer og servicerer energieffektive kvalitetsløsninger inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme og køl til bygninger og industrianlæg. I Danmark, i Grønland og internationalt. Det er den korte historie, og den begyndte i 1943.

Siden har Brøndum målrettet udbygget positionen som førende samarbejdspartner. I kraft af vores solide erfaring, sikre løsninger og stærke referencer. Vores specialiseringsgrad, der aldrig taber målet og den samlede entreprise af syne – uanset om vi taler om mindre projekter eller store, ambitiøse og langsigtede byggerier. Og vores evne til at samarbejde og levere service under og efter processen.”

Blandt landets største og ældste teknik-entreprenører

Brøndum A/S
Hent dit VVS-tilbud...