(+45) 70 44 46 74

Ring til os!

Man-fre: 07:00 - 16:00

Lør-søn: Efter aftale

8000 Århus +

Serviceområde

kontakt@vvsaarhus.dk

Skriv til os!

Om os

Ring til os!

Hvem er vi?

VVS Århus er lokalområdets fagprofessionelle serviceudbyder.
I tæt samarbejde med Jysk Blik & VVS ApS forsynes lokale beboere i og udenfor byen med kompetent service og ekspertise – simpelt, sikkert og effektivt. Det er vores fælles gøremål, at yde og levere servicemindede og kvalitetsbevidste løsninger, der er til gensidig gavn for både lokalsamfundet og vores samarbejde.
Har du bestemte forespørgsler, ønsker eller input ift. din specifikke opgave, kan vi besvare spørgsmål både telefonisk og skriftligt. Bemærk venligst vores kontakt- og serviceinfo samt åbningstider eller henvend dig via e-mail eller kontaktformularen her på siden. Mange tak.
VVS Århus - Håndværker VVS'er Autoriseret

Hent dit VVS-tilbud i dag!
Det er helt uforpligtende...

Tænker du på en bestemt service? Lad os vide hvad vi kan gøre for dig, så dit ønske kan udleves. Tryk på knappen herunder for at vælge din foretrukne kontaktflade.

Jysk Blik & VVS ApS

0 +
Tilfredse kunder
0 +
Års samlet erfaring
0 +
Gennemførte opgaver

Med VVS-service fra Jysk Blik & VVS kan du vide dig sikker på ærligt håndværk, kvalitet til tiden, konkurrencedygtige priser, professionel rådgivning og kundetilfredshed...

“Det er vores filosofi, at tilfredse kunder sikrer virksomhedens fortsatte trivsel og udvikling, hvorfor kunderne er i højsæde hos os. Vi tilstræber altid, at vi gennem vores arbejde leverer den forskel, der gør, at kunden siger: ”Dem vælger jeg også næste gang”, og ”Dem vil jeg fortælle om til mine venner og kollegaer”. Derfor tilstræber vi også altid at levere kvalitet til tiden.”

“Det er virksomhedens vision at vækste og samtidig sikre den faste og stabile kundekreds. Af disse grunde har vi prismæssigt valgt at lægge os i en meget konkurrencedygtig time- og tilbudspris.

I Jysk Blik og VVS fokuserer vi derudover på at tage fuldt ansvar for hvert enkelt kunde, både de eksisterende og potentielle. Vi garanterer derfor en professionel rådgivning under hele processen i en tæt dialog med dig, så vi sammen finder den bedste løsning.”

Ekspertise inden for alle former for VVS-, blikkenslager- og ventilationsarbejde.

Få dit VVS-tilbud...