Man-tors: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:00

8000 Århus +

Serviceområde

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Om os

VVS-service leveres i samarbejde med
Bach VVS ApS

Hvem er vi?

VVS Århus er lokalområdets fagprofessionelle serviceudbyder.
I tæt samarbejde med Bach VVS ApS forsynes lokale beboere i og udenfor byen med kompetent service og ekspertise – simpelt, sikkert og effektivt. Det er vores fælles gøremål, at yde og levere servicemindede og kvalitetsbevidste løsninger, der er til gensidig gavn for både lokalsamfundet og vores samarbejde.
Har du bestemte forespørgsler, ønsker eller input ift. din specifikke opgave, kan vi besvare spørgsmål både telefonisk og skriftligt. Bemærk venligst vores kontakt- og serviceinfo samt åbningstider eller henvend dig via e-mail eller kontaktformularen her på siden. Mange tak.

Hent dit VVS-tilbud i dag!
Det er helt uforpligtende...

Tænker du på en bestemt service? Lad os vide hvad vi kan gøre for dig, så dit ønske kan udleves. Tryk på knappen herunder for at vælge din foretrukne kontaktflade.

Om Bach VVS ApS

serviceområder
+ 0
medarbejdere
+ 0
startår
2022

Din pålidelige og professionelle VVS-samarbejdspartner i Østjylland.

Bach VVS er autoriserede VVS-installatører med over 10 års erfaring. Vi befinder os i Aarhus Syd og opererer primært i Aarhus kommune, men også i hele Østjylland. Hos os kan du få dækket alle VVS opgaver – store som små.

Vi tilbyder ombygning af badeværelse, vand- og varmeinstallationer i kældre, køkkener, nybyggeri, tilbygninger samt energioptimering af tekniske installationer. Skal vi stå for dit næste VVS projekt? Så kontakt os her.

"... autoriserede VVS-installatører med over 10 års erfaring"

Bach VVS ApS

Få dit uforpligtende VVS-tilbud...