Om os

VVS-service leveres i samarbejde med
VVS Søberg A/S

Hvem er vi?

VVS Århus er lokalområdets fagprofessionelle serviceudbyder.
I tæt samarbejde med VVS Søberg A/S forsynes lokale beboere i og udenfor byen med kompetent service og ekspertise – simpelt, sikkert og effektivt. Det er vores fælles gøremål, at yde og levere servicemindede og kvalitetsbevidste løsninger, der er til gensidig gavn for både lokalsamfundet og vores samarbejde.
Har du bestemte forespørgsler, ønsker eller input ift. din specifikke opgave, kan vi besvare spørgsmål både telefonisk og skriftligt. Bemærk venligst vores kontakt- og serviceinfo samt åbningstider eller henvend dig via e-mail eller kontaktformularen her på siden. Mange tak.

Hent dit VVS-tilbud i dag!
Det er helt uforpligtende...

Tænker du på en bestemt service? Lad os vide hvad vi kan gøre for dig, så dit ønske kan udleves. Tryk på knappen herunder for at vælge din foretrukne kontaktflade.

Om VVS Søberg A/S

0
lokale afdelinger
+ 0
medarbejdere
2021
startår

Din pålidelige, troværdige og professionelle samarbejdspartner inden for VVS.

VVS Søberg er en seriøs samarbejdspartner, som udviser ansvarlighed overfor både virksomheder, privatkunder og leverandører. Vi er engageret i vores kunders ønsker og behov, og dermed også i vores egen faglighed og udvikling, så vi altid kan levere løsninger i høj kvalitet, og med et højt serviceniveau.

Vi tilbyder service- og installationsløsninger inden for energi, bad, sanitet og VVS. Da vores medarbejdere er specialister inden for deres felt, kan vi sikre vores kunder en kompetent og ansvarlig rådgivning. Vi leverer et professionelt stykke arbejde med fokus på miljørigtige materialer og konkurrencedygtige løsninger.

"... en veletableret virksomhed med veluddannede medarbejdere, der er specialister inden for deres felt."

Samarbejdspartner - VVS Søberg A/S
Få dit uforpligtende VVS-tilbud...