Man-tors: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:00

8000 Århus +

Serviceområde

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Nyt badeværelse

Nyt badeværelse

Om badeværelse, vådrum og sanitetstekniske VVS-installationer

Få dit uforpligtende VVS-tilbud...

VVS-service leveres i samarbejde med
Bach VVS ApS

Alt nyt til badeværelse og vådrum

Et badeværelse er blandt andet badeværelsesinventar, toilet, bad og gulvvarme. Alle disse services tilbyder vi hos VVS Aarhus. Når du skal have et nyt badeværelse, er det derfor en god ide at få en autoriseret VVS’er til at løse opgaven. Vi tilbyder alt du behøver når du skal have etableret et nyt badeværelse – lige fra installation af vandhane og termostat til lægning af klinker og fugning.

Vores professionelle og erfarne VVS’ere og VVS-installatører leverer service inden for både vand- og varmeteknik. Derfor klarer vi badeværelses-opgaver i alle former og størrelser. Du kan få hjælp til valg og installation af håndvask og dertilhørende vandrør og afløb, tilkobling eller udskiftning af både WC, bruser eller badekar. Afhængigt af hvilken type vandrør og afløb du har i din bolig findes der forskellige løsninger. Derfor vil vi altid aftale en uforpligtende samtale om lige præcis din VVS-opgave.

VVS Århus - Sanitetsteknik Toilet Badeværelse

Service og installation af toilet og afløb

Vi tilbyder alt i sanitetsteknik til badeværelset, da god hygiejne i boligens vådrum modvirker bakterier. VVS Aarhus laver sanitære installationer i topkvalitet, herunder installation af almindeligt eller væghængt toilet (bl.a. Ifô toilet og Gustavsberg toilet), og installation af vandrør og toiletafløb. Vores håndværkere ved alt om indløbsventiler og andre sanitære installationer, så du undgår ubehagelige overraskelser som utætheder eller at din cisterne løber.

Få VVS Aarhus til at hjælpe dig med de sanitære installationer der følger med toilet og afløb på dit nye badeværelse og få en holdbar og tidsvarende løsning. På denne måde sparer du dig selv for ubehagelige overraskelser der kan koste dyrt.

Bad, bruser og blandingsbatterier

Vores kompetente fagmænd har en bred viden om vandteknik og vandinstallationer til dit badeværelse. Hvad end du har brug for installation af brusebad og/eller badekar, montering af håndvask eller installation af varmvandsbeholder, sørger vi ved VVS Aarhus for en nem og sikker service og levering. Der findes forskellige typer af blandt andet varmtvandsbeholdere, brusearmatur (fx Damixa og Hansgrohe) og blandingsbatterier. Du bør derfor få vores erfarne VVS-installatører til at udføre arbejdsopgaverne for at få en effektiv og holdbar løsning.

VVS Århus - Sanitetsteknik Badeværelse Afløb

Få gulvvarme på badeværelset

Har du et ønske om at få installeret gulvvarme i badeværelse tilbyder vores fagfolk både elgulvvarme og vandgulvvarme, alt efter hvad der kan lade sig gøre i din bolig. Når du vælger os til at lave nyt badeværelse får du en kvalitetssikker og autoriseret VVS-løsning som på driftssikker vis forbedrer dit forbrug og optimerer din oplevelse på badeværelset.

Vi laver mange varmeinstallationer som del af VVS-faget, eftersom de er en del af nutidens byggeriers VVS-teknik. Derfor har vi ekstra fokus på energioptimering hos VVS Aarhus. Du kan dermed få installeret gulvvarme og termostat når du vælger vores service. Ved at vælge gulvvarme opnår du den største energieffekt med et minimalt forbrug.

Udover gulvvarme kan vores fagmænd, håndværkere og samarbejdspartnere sørge for at du får lagt klinker og fuger på dit nye badeværelse. Vi yder således en pakkeløsning i vand- og varmeteknik og installation af badeværelse. Kontakt os i dag og få et uforpligtende VVS-tilbud og løsningsforslag på din VVS-opgave.

Man-tors: 08:00 - 16:00

Fredag: 08:00 - 15:00

8000 Århus +

Serviceområde

Få dit uforpligtende VVS-tilbud...